Antal portioner: 4
400 gram kassler i skivor
1 skiva vitt bröd
0,5 dl finhackad persilja
25 gram finhackad ruccolasallad
6 st finhackade soltorkade tomater i olja (avrunna)
2 msk olja från tomaterna
40 gram riven 17%-ig ost
örtsalt
800 gram skivad kall potatis
200 gram skivade tomater
150 gram skivad gurka
1 st mango i bitar
8 st svarta oliver
1 msk olivolja
italiensk salladskrydda
Lägg köttet i en smord form. Smula brödet i en bunke. Blanda det med persilja, ruccola, tomater, olja och ost. Smaka av med örtsalt. Bred blandningen ovanpå kasslern. Stek i 250 grader i 5-10 minuter. Varva potatis, tomater, gurka och mango på ett uppläggningsfat. Strö på oliver och stänk över oljan. Krydda med italiensk salladskrydda.
Summertime Sweets
1 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar