antal portioner 4
200 g bandspagetti
4 skivor a 150 g kassler fett bortskuret
2 st. gul lök
10 st. champinjoner
1 tsk olja
2½ dl keso 4%
½ tsk salt
1½krm peppar
1 dl fraiche 8%
1 dl lättmjölk
1 dl riven ost max 17%
2 dl broccoli
Koka spagettin enligt förpackningen. Spola i kallt vatten när den kokt klart och låt rinna av väl. Skär kassler i tärningar. Skala och hacka löken. Ansa, skölj och skiva svampen. Fräs i lite fett. Tillsätt lök och kassler och låt fräsa ihop några minuter under omrörning.Varva spagetti, kasslerfräs och keso i en form. Salta och peppra mellan varven. Blanda fraiche och mjölk och häll över. Strö över den rivna osten. Dekorera med broccoli. Gratinera mitt i ugnen 255° tills rätten fått fin färg, ca 15-20 min.
Summertime Sweets
1 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar